18|10|22 Υπόθεση βιασμού 19χρονης

Κυρίαρχος λόγος της τηλεόρασης και των δικαστηρίων
Η κουλτούρα βίας των πορνοταινιώνΟ συνήγορος (σ.σ.: συνήγορος= αυτη/ός που αμείβεται με λεφτά για να υποστηρίξει πελάτη-φερόμενο εγκληματία) του ενός από τους δύο αστυνομικούς που τους έχει ήδη ασκηθεί δίωξη από Εισαγγελέα (σ.σ.: Εισαγγελέας= εκπρόσωπος της Ελληνικής Δικαιοσύνης, που αμείβεται από το Ελληνικό Κράτος) για βιασμό 19χρονης μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, κλήθηκε σήμερα, 18.10.22, από τηλεοπτική εκπομπή στο MEGA να μιλήσει για την υπόθεση.1. Προϋποθέσεις εκπομπής: ο δικηγόρος του φερόμενου ήδη ως εγκληματία – βιαστή ήταν μόνος του σε τηλεφωνική γραμμή και είχε την πολυτέλεια που του πρόσφεραν οι δύο δημοσιογράφοι (σ.σ.: δημοσιογράφος= αυτός/η που μεταφέρει στη δημόσια σφαίρα γεγονότα των οποίων εξασφαλίζει την αντικειμενική προβολή) να δημοσιοποιήσει, να ακουστεί στο κοινό της εκπομπής μόνο την πλευρά των επιχειρημάτων της πλευράς του πελάτη του.
Οι δύο δημοσιογράφοι αποδέχθηκαν σαν τετελεσμένα (π.χ.: Α.Βούλγαρη: «ευτυχώς ξεκαθαρίστηκε ότι δεν ήταν βιασμός») τα όσα τους είπε ο συνήγορος της μίας πλευράς, ήταν εμφανώς απληροφόρητοι για το τι λέει η δικογραφία την οποία επικαλούνταν μεροληπτικά ο συνήγορος, ενώ δυστυχώς, εμφανίστηκαν να μην γνωρίζουν οι ίδιοι ούτε τα στοιχειώδη για την διαδικασία μίας δίωξης, αλλά και για την δεοντολογία για όσα επιτρέπεται και όσα δεν επιτρέπεται να αφήσουν να ακουστούν στην δημόσια σφαίρα σε υποθέσεις ελεγχόμενων από την δικαιοσύνη βιασμών.


Νομικοφανείς ισχυρισμοί από τσόντες

2. Δεκάχρονοι, το πολύ δεκατριάχρονοι μπορεί να προσπαθούν να εξασφαλίσουν μία τσόντα για να ικανοποιήσουν την ανωριμότητα τους επάνω στα σεξουαλικά θέματα, πριν ολοκληρωθεί η κοινωνικοποίησή τους, πριν κατανοήσουν την παραβιαστική και κακοποιητική επίδραση που έχουν οι τσόντες από την κοινωνιολογική οπτική και πριν αποκτήσουν έμφυλη συνείδηση.

Να που τώρα αποδεικνύεται ότι ο Κούγιας μπορεί ανενόχλητα και άκριτα μέσα από τις δημόσιες συχνότητες (ιδιωτικών και δημόσιων καναλιών) να εισφέρει την εκδοχή – προφανώς της δικής του φαντασίας – δημόσια σαν «αλήθεια» και όχι τουλάχιστον μέσα στο δικαστήριο ως εκδοχή, όταν θα γίνει η δίκη. Μία εκδοχή που είναι κομμένη και ραμμένη από σενάρια τσόντας σε σχέση με την κατασκευή στερεοτύπων για δήθεν επιθυμίες γυναικών με ένστολους.

Ο Κούγιας το έκανε για να μεταδοθεί στην κοινωνία, δίκην βρώμικης φήμης, πριν την δίκη, μία άρρωστη εκδοχή, προκειμένου να την αξιοποιήσει  ως επικοινωνιακό καθεστώς «αλήθειας» για να ελαφρύνει την θέση του πελάτη του.3. Ο ισχυρισμός του έχει τόση βάση στην λογική, όσο οι τσόντες με την πραγματική ζωή.
ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ:
Καμία 19χρονη, ακόμη και αν ήθελε να οργιάσει με δύο τυχαίους αστυνομικούς που θα έβρισκε σε μία πλατεία, αφού ικανοποιούσε την υποτιθέμενη φαντασίωσή της, δεν θα πήγαινε μετά να καταγγείλει τους ερωτικούς της συντρόφους/αστυνομικούς και δεν θα το έκανε ειδικά στην Ελλάδα.
Και αυτό γιατί, καμία 19χρονη δεν έχει την επιθυμία να την κάνει ρεζίλι ο κάθε Κούγιας σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπως ακριβώς το επιχειρεί ο Κούγιας από σήμερα στα συστημικά ΜΜΕ.
Επίσης, καμία 19χρονη που θα είχε την διάθεση να ζήσει μία φαντασίωση δεν θα ήθελε να καταγγείλει μετά τους δήθεν ερωτικούς της παρτενέρ και να ζήσει έως το δικαστήριο τις απειλές από το ένστολο παρακράτος τόσο η ίδια, όσο οι φίλες της, όσο και οι οικογένειες τους.

Η αναπαραγωγή της κουλτούρας της βίας και του βιασμού
Οι Α. Βούλγαρη και Ι. Χασαπόπουλος που φιλοξένησαν πολυτελώς τον Κούγια και τον κακοποιητικό λόγο του

4. Το κορυφαίο και επικίνδυνο δήθεν επιχείρημα, κακοποιητικό, δικαιολογητικό κάθε βιαστή από αρχαιοτάτων χρόνων, που εισέφερε στην δημόσια σφαίρα ο καθ’ έξιν και κατ’ επάγγελμα λεκτικός κακοποιητής συνήγορος είναι ότι οι δύο κατά την εισαγγελική δίωξη φερόμενοι βιαστές/αστυνομικοί προέβησαν στις εγκληματικές πράξεις τους τάχα οδηγούμενοι από την φύση!!!
Δηλαδή, ο βιασμός «φυσικοποιείται», ως δικαιολογημένη πράξη και δικαίωμα του άνδρα.
Πρόκειται για αντιεπιστημονικό, αντικοινωνικό και χυδαίο λόγο που συνιστά δημόσια διατύπωση λεκτικής βίας και διάδωσή της, ο οποίος έγινε αποδεκτός χωρίς καμία αντιπαράθεση από τους δύο αστοιχείωτους δημοσιογράφους της εκπομπής.Είναι βέβαιο ότι το κίνημα για την ισότητα των Φύλων έχει να δώσει ακόμη μία μάχη για την υπόθεση της 19χρονης, σε αντιπαράθεση με την χυδαιότητα του κακοποιητικού λόγου του βιασμού και με τους φορείς και αυτουργούς του.

——————————–
Υ.Γ.: Ο Κούγιας διατύπωσε άλλο ένα παραλογικό επιχείρημα: είπε ότι κακώς διαδόθηκε πως ο ομαδικός βιασμός των αστυνομικών έναντι της 19χρονης έγινε στο Α.Τ. Ομόνοιας.
Έγινε – είπε – στα υπόγεια αποδυτήρια του κτηρίου στου οποίου τον 2ο και 3ο όροφο στεγάζονται οι (επισκέψιμες) υπηρεσίες του εν λόγω Α.Τ.

Δηλαδή, εάν ο ομαδικός βιασμός είχε γίνει στο υπόγειο ενός σχολείου, κατά τον Κούγια, δεν θα είχε γίνει στο σχολείο, αλλά κάπου αλλού!!!