Έρευνα για τις γυναίκες στην οικονομίαΟ Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. προσκαλεί για συμμετοχή στην έρευνα που διεξάγεται από το Δίκτυο Γυναικών Ευρωεπιμελητηρίου (Eurochambres Women Network) και αφορά τις Γυναίκες Επιχειρηματίες.

Η έρευνα είναι ηλεκτρονική και διεξάγεται υπό τη μορφή ερωτηματολογίου, το οποίο είναι διαθέσιμο στα Ελληνικά στον παρακάτω σύνδεσμο:


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9HXwEEuNl0mPDG-P0VN0D1To2FgVHu4Fyw3zeg_b9rPHv6A/viewform?vc=0&c=0&w=1

Στόχος της έρευνας είναι να γίνουν κατανοητές οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στις επιχειρήσεις. Απευθύνεται σε γυναίκες – διευθύντριες, γυναίκες που έχουν ηγετικές θέσεις σε επιχειρήσεις και γυναίκες επιχειρηματίες.

Ο Σύνδεσμος σε σχετική ανακοίνωση του παρακαλεί να διαθέσουν 5′ λεπτά από το χρόνο τους οι εργαζόμενες σε τέτοιες θέσεις για να βοηθήσουν στην έρευνα δίνοντας ειλικρινείς απαντήσεις στα ερωτήματα που εμπεριέχονται σχετικά με την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και θα τηρηθεί πλήρης εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα όλων των πληροφοριών που μας παρέχονται.

Η προθεσμία ολοκλήρωσης της έρευνας είναι η 30η Νοεμβρίου 2019.

Σ.ΕΓ.Ε.
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Ολ. Διαμαντή 14, 54626,
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
(+30) 2310 224440
(+30) 2310 224475
info@sege.gr

Advertisement